Vedete din Romania

#adoptie #avort #daniela gyorfi

Dupa un avort spontan, Daniela Gyorfi a hotarat sa infieze

Dupa ce a pierdut doua sarcini in decurs de un an, Daniela Gyorfi a hotarat sa infieze un copil. Cantareata a fost la un pas de moarte in urma cu cateva zile, cand doctorii au sfatuit-o sa intrerupa sarcina de numai doua luni.

Chiar daca nu a reusit sa devina mama pe cale naturala pana la varsta de 41 de ani, Daniela Gyorfi mai are o speranta. Solista vrea sa adopte un bebelus orfan.

Ultima sarcina i-a pus in pericol viata, motiv pentru care Daniela a renuntat pentru moment la ideea unui copil biologic. "Imi doresc sa am propriul copil, dar, orice ar fi, m-am hotarat sa si infiez unul", a declarat Gyorfi pentru Click!

Intreruperea sarcinii i-a salvat probabil viata cantaretei, care se simte pregatita sa devina mama, prin adoptie. "M-am dus la medic in ultima clipa. Am avut noroc ca am fost in Bucuresti ca nu stiu ce s-ar fi intamplat cu mine", a mai spus solista.

George Tal a sustinut-o moral pe Daniela si cei doi par sa continue relatia pe care au intrerupt-o de mai multe ori. Desi nu mai locuiesc impreuna, cei doi spun ca se iubesc foarte mult. Cantareata va sustine un concert la Londra de Valentine's Day, iar George o va insoti pentru un weekend romantic, potrivit Libertatea.

SMS-uri cu "urari de bine"

Iubitul Danielei a dezvaluit la Antena 1 ca nu toti cunoscutii au fost alaturi de ea dupa pierderea sarcinii . Mai mult, unii dintre ei chiar s-au bucurat de necazul cantaretei. 

"Nu vrem sa facem o tragedie din asta, dar cel mai mult ma deranjeaza ca sunt persoane care ne cunosc si ne trimit mesaje prin care ne spun ca se bucura ca Daniela a pierdut sarcina . Nu inteleg cum pot spune acest lucru. Oricat de mult nu o accepta pe Daniela nu stiu cum pot sa doreasca astfel de lucruri. Oricum ar fi, viata merge inainte, iar Daniela va avea in cele din urma un copil", a spus George Tal in emisiunea "Acces Direct".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare