Vedete din Romania

#divort Andreea Marin #Tuncay Ozturk #andreea marin

Ea este femeia care a spart casa Andreei Marin? E exotica si super-sexy

Infidelitatea ar fi cauza divortului dintre Andreea Marin si Tuncay Ozturk. Si nu asistenta care ii conducea masina turcului ar fi cea care le-a spart casa, ci o thailandeza super-sexy.

Andreea Marin a anuntat in urma cu o saptamana ca a decis sa puna capat mariajului sau, dupa trei ani. Pentru ca bruneta n-a dat detalii in legatura cu motivele despartirii, au aparut o serie de speculatii. Evident, primul lucru despre care s-a vorbit a fost infidelitatea.

Se pare ca Tuncay Ozturk nu e chiar... usa de biserica. Medicului ii plac femeile frumoase, iar asta ar fi deranjat-o pe „Zana”. In urma cu cativa ani, la un seminar pe teme medicale, Tuncay a flirtat in vazul lumii cu Patthamanan Styles, o thailandeza celebra si foarte bogata, considerata Paris Hilton de Thailanda. Femeia este o adevarata bomba-sexy, cu un trup de fotomodel, cu care ar innebuni orice barbat.

Asta se intampla in 2012, insa doi ani mai tarziu, cand abia ce se casatorise cu Andreea Marin, Tuncay Ozturk ar fi revenit in Thailanda, unde a fost de nedespartit de aceeasi Patthamanan Styles.

”Imaginile cu cei doi au facut furori la acea vreme, iar acesta a fost primul semn pentru Andreea Marin ca s-a casatorit cu persoana gresita”, scrie fanatik.ro.

Andreea Marin a incercat mereu sa-i acopere lui Tuncay escapadele. In primavara, cand medicul a fost surprins de fotoreporterii Click! in compania asistentei lui, Sandra (25 de ani), atat in trafic, cat si la cinema, „Zana” si-a aparat ca o leoaica familia: „Ei sunt doar colegi de munca. Eu si barbatul meu suntem unul si asta nu se schimba”.

Tuncay s-a scuzat si el: „Credeti ca sunt calugar si nu pot sa fiu vazut in compania unei femei? Daca as face ceva gresit cu cineva, niciodata nu am sa merg cu acea persoana in public. Daca apar cu asistenta mea nu e ca si cum as face ceva nepotrivit cu ea. M-am pierdut permisul pentru o luna si asistenta mea merge peste tot cu mine, caci ea imi conduce masina. Andreea stie despre aceasta situatie”, a precizat Tuncay Ozturk, pentru Click!

Cert este ca Andreea Marin n-ar mai fi rezistat infidelitatilor sotului sau, motiv pentru care a decis sa puna capat mariajului.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului