Vedete din Romania

#educatie vedete #vedete intern #silvia chifiriuc #mioara roman #showbiz #catalin botezatu

Educatie spartana. 4 vedete care au invatat bunele maniere amenintate cu batul

Sa inveti bunele maniere nu e chiar usor, mai ales pentru un copil. Vedetele din showbizul romanesc au facut adesea dezvaluiri legate de educatia aspra pe care au primit-o de la parinti.

Mioara si Oana Roman

Sursa foto: libertatea.ro

Mioara Roman a povestit recent ce educatie drastica a primit de la bunica sa. "Bunica mea m-a invatat manierele. Cand eram mica ma punea sa merg cu albume groase pe cap, ca sa merg drept, sa am coloana dreapta. Cand stateam la masa, era un adevarat chin. Imi punea facaletul pe spate ca sa ma invat sa nu frec coatele pe masa, sa tin cutitul si furculita intr-o anumita pozitie", a povestit Mioara Roman pentru wowbiz.ro.

Toate aceste reguli dobandite le-a aplicat si pe fiicele sale. "Imi amintesc cu placere de momentele in care mama si chiar si bunica mea ma educau. Spre exemplu, in afara de corectarea permanenta a tinutei atat la mers, cat si la masa, eu am invatat cum sa folosesc corect toate tacamurile - si ganditi-va ca aici discutam despre dimensiuni diferite de cutite, furculite, tacamuri pentru fructe, lingurite speciale pentru desert, pentru inghetata ori pentru oua la cocotiera", a explicat Oana Roman.

CITESTE SI:

Teo Trandafir, la un pas sa fie data afara de la Kanal D. Iata ce a facut vedeta!
3 vedete din Romania care nu se lasa pana nu se marita cu un miliardar
Klaus Iohannis a dezvaluit secretul celor 25 de ani de casatorie. E incredibil!


Silvia Chifiriuc


Sursa foto: unica.ro

Si pentru ca tot a venit vorba despre familia Roman, si Silvia Chifiriuc, actuala sotie a fostului prim-ministru Petre Roman, a povestit intr-un interviu televizat ca a avut parte de o educatie extrem de severa. "Mergeam cu mama in fiecare duminica la biserica. Cand m-am marit era putin obositor. Erau momente cand eu vroiam sa fac altceva pentru ca aveam si eu prieteni. Eu imi doream altceva. Mama canta la strana si eu nu am cantat acolo niciodata. Am primit o educatie severa si erau foarte rigurosi cu mine. Parintii mei imi alegeau prietenii, eu nu aveam un cuvant de spus", a povestit Silvia.

Catalin Botezatu


Sursa foto: blog.2parale.ro

Nici Catalin Botezatu nu a invatat sa devina un domn mult prea usor. "Am ascultat de mama pana in clasa a 12-a si am luat bataie de la mama pana prin clasa a 10-a. Am avut parte de o educatie spartana. Acasa aveam tot ce imi trebuia, dar nu eram rasfatat. Daca imi doream ceva, trebuia sa muncesc. Mama ma punea sa dau cu aspiratorul, sa pieptan ciucurii de la covor... A fost o mama severa. Credeam ca e rea atunci, dar educatia pe care am primit-o de la ea m-a ajutat in viata. Am o mama minunata, ea ma ajuta si acum, e cu mine alaturi, la atelierele de creatie. Datorita ei sunt ceea ce sunt", a povestit Catalin Botezatu la Antena 1.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare