Vedete din Romania

Elena Basescu, domnisoara de onoare

Dupa mai bine de cinci ani si jumatate de iubire, fotbalistul Vladut Munteanu se casatoreste pe 22 iunie cu frumoasa sa logodnica , Andreea Oroz, economist, actualmente banchera, povesteste Click.

Si pentru ca Elena Basescu este cea mai buna prietena a miresei, se pare ca fiica presedintelui va pasi si ea la altar in calitate de domnisoare de onoare.

Andreea si Vlad se vor cununa religios la biserica Domnita Balasa, iar petrecerea va avea loc apoi la Palatul Snagov. De la eveniment nu va putea lipsi fiica cea mica a lui Traian Basescu, Elena fiind cea mai buna prietena a miresei.

Nasii sunt Ioana si Doru Bostina, buni prieteni ai mirilor, iar printre cei peste 400 de invitati se vor afla numeroase personalitati din lumea fotbalului, dar si cupluri VIP ca Amalia si Ilie Nastase sau Andreea Raicu si Tudor Chirila.

Vladut Munteanu este mijlocas la echipa VFL Wolfsburg , dar deocamdata este imprumutat la echipa Auxerre din Franta, unde joaca alaturi de Daniel Niculae si Gabriel Tamas.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului