Vedete din Romania

#Elena Basescu iubit #Elena Basescu relatie #elena basescu

Elena Basescu nu se mai ascunde! Cum si-a “oficializat” relatia

 

Elena Basescu iubeste din nou si nu-si mai ascunde relatia! In acest weekend, Elena Basescu si iubitul sau cu 12 ani mai tanar si-au facut pentru prima oara aparitia in calitate de cuplu intr-un cuplu select din Capitala!

Elena Basescu si Catalin Tomata au iesit sa se distreze impreuna, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un club de fite din Capitala unde au petrecut pana dimineata, conform ciao.ro.

EBA si noul iubit au fost remarcati, imediat, de cei prezenti in club, chiar daca au incercat sa fie foarte discreti. Nu au fost, insa, deranjati de nimeni si nimic nu le-a putut strica iesirea in club. In jur de ora 6 dimineata, cei doi au parasit localul si s-au restras spre casele lor.

Barbatul cu care s-a intalnit fiica fostului presedinte al Romaniei se numeste Catalin Tomata si este proprietarul unui restaurant din Capitala.

Elena Basescu a divortat de Bogdan “Syda” Ionescu in urma cu mai bine de un an, dupa patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais si Traian Junior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare