Vedete din Romania

#vacanta Elena Basescu #copii Elena Basescu #vedete intern #elena basescu #showbiz

Elena Basescu nu vrea bone filipineze! Are bodyguarzi pe post de dadaca

Mezina familiei Basescu a ales sa-si petreaca vacanta alaturi de sotul si cei doi copii in Antalya. Ei au fost surprinsi de pasagerii unei linii aeriene care calatoreau spre Turcia.

Toti cei patru membri au zburat la business class, iar Elena si-a tinut tot timpul baietelul cel mic, de doar cateva luni, intr-un port-bebe, in timp ce fetita a luat loc pe scaun, langa mama sa.

La aeroport, precum si pe toata durata vacantei, De teama atentatelor din Turci, Elena Basescu si intreaga sa familie au fost insotiti de mai multi bodyguarzi, care le-au asigurat paza si protectia. Acestia si-au depasit chiar atributiunile, avand grija nu doar de Elena si de ai sai, ci si de biberoanele cu lapte ale micutului, scrie libertatea.ro.

La inceputul lunii, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei, Elena Basescu a declarat ca este o mamica full time si primeste ajutor pentru cresterea celor mici doar de la parinti si socri. “(...) Avandu-i pe parinti, pe Bogdan si pe sora mea langa mine, ma simt cu adevarat binecuvantata. Pentru a trai toate aceste lucruri, orice sacrificiu, cum a fost cel al pauzei in cariera pentru mine, merita. … Eu si Bogdan ne-am dorit copii pe care sa-i crestem noi, nu bonele filipineze".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare