Vedete din Romania

#Elena Basescu grasa #vedete intern #elena basescu #showbiz #transformare Elena Basescu

Elena Basescu s-a ingrasat teribil. Fiica fostului presedinte e de nerecunoscut!

Elena Basescu a nascut in urma cu doua luni un baietel. Toata lumea se astepta ca fiica fostului presedinte sa isi revina rapid la formele care o consacrasera. Nici vorba de asa ceva. Fostul europarlamentar e de nerecunoscut.

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o zilele trecute pe Elena Basescu in trafic. Fiica cea mica a lui Traian Basescu a oprit in dreptul unui magazin pentru cateva cumparaturi. Bruneta, care purta un trening larg si o pereche de pantofi sport, cu parul prins neglijent la spate, avea un aspect total neingrijit. Nemachiata si cu fata umflata, pe chipul Elenei se citea extenuarea, cel mai probabil din cauza noptilor nedormite din ultima vreme.


Sursa foto: wowbiz.ro

Mai mult, se pare ca Elena Basescu nu a reusit sa dea jos din kilogramele acumulate in timpul sarcinii, astfel ca trupul sau nu mai aminteste deloc de diva cu taioare elegante de pe holurile Parlamentului European.


Sursa foto: wowbiz.ro

Elena Basescu a nascut pe 31 ianuarie, iar anuntul a fost facut chiar de fostul presedinte Traian Basescu, pe pagina sa de Facebook, unde a scris ca "s-a nascut inca un Basescu" si a atasat o fotografie cu cel de-al treilea nepot al sau.



Luna trecuta, si Elena a postat pe Facebook o fotografie cu cei doi copii ai sai, cu titlul: "Sofia & Traian Jr. Dragoste de sora", ca mesaj de Dragobete.

CITESTE SI:
Marian Vanghelie se insoara. Face cununie IN AREST!
Drama Andreei Berecleanu. Risca sa ramana paralizata!
Ce de bani castiga Elena Udrea chiar si din arest!

 

Sursa foto: expresspress.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului