Vedete din Romania

#elena carstea #operatie #anevrism

Elena Carstea, spovedanie la telefon

Elena Carstea o va avea alaturi pe mama ei, care a obtinut viza in regim de urgenta. Odata cu mama artistei, in Florida va ajunge si o iconita sfinta prima de la duhovnicul Elenei din Romania, la care inca se spovedeste, prin telefon.

Profira Carstea , mama Elenei Carstea, va pleca duminica spre Statele Unite, acolo unde va ramane pana dupa ce fiica ei se va reface complet dupa operatia de anevrism cerebral , noteaza Cancan. “M-am linistit! E cea mai mare bucurie pe care mi-au facut-o. Duminica, mami va veni la noi, in America. Nu i-am spus sa imi aduca ceva anume din tara. E suficient ca vine ea", a declarat Elena pentru Cancan.

Mama artistei va duce insa spre fiica sa o iconita sfintita de la preotul Elenei, parintele Catalin din Alexandria , care i-a fost acesteia duhovnic in ultimii 20 de ani. Desi plecata in Statele Unite, cantareata inca il suna si i se spovedeste, ii marturiseste gandurile si grijile pe care le are. “Parintele Catalin m-a incurajat si mi-a spus sa nu-mi fac probleme. Se roaga pentru mine", a adaugat Elena Carstea.

In ce priveste operatia, aceasta depinde de rezultatele urmatoarelor analize. "Daca ies bine analizele luni, ma opereaza pe 12 august, daca nu e in ordine tiroida... mai asteptam doua-trei saptamani", a precizat artista. Ieri, Elena Carstea a declarat intr-un interviu ca medicul sau curant a anuntat-o ca nu a obtinut "unda verde" de la toti medicii inainte de operatie, din cauza unor rezultate proaste la analizele glandei tiroide. Astfel, interventia ar putea fi amanata pentru doua sau trei saptamani, timp in care cantareata ar trebui sa urmeze un tratament.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului