Vedete din Romania

#Facultatea de Teologie Ortodoxa #elena udrea exmatriculata #elena udrea

Elena Udrea, exmatriculata! De ce a fost data afara de la Facultatea de Teologie Ortodoxa

Elena Udrea a fost exmatriculata de la Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca. Aceasta s-a inscris in 2016 la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala.

Motivul, se pare ca este fraptul ca aceasta nu s-a prezentat la niciun examen.

"D-na Elena Udrea a fost exmatriculata anul trecut in luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxa pentru ca nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala la care era inscrisa, iar conform procedurii s-a luat aceasta decizie. Pentru ca nu s-a prezentat la niciun exemen, ma indoiesc ca a fost si la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi inscrisi continua studiile, cu exceptia d-nei Udrea", a spus Vasile Stanciu, decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca, pentru mediafax.ro.

Elena Udrea a participat pe 7 octombrie 2016 la primul curs de master al facultatii. La acea vreme, Elena Udrea dezvaluia ca se simte din nou ca in anii de facultate.

"Am avut un prim curs de Psihologia religiilor, in cadrul masterului de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala, e interesant mai ales pentru cei care nu au facut nici psihologie, nici religie, cum sunt eu. Ma bucur ca am ales sa vin la Cluj, la Facultatea de Teologie, am intalnit oameni de la facultate, decanul, sunt oameni extraordinari, care contribuie la prestigiul universitatii. Nu este o zi complicata, este prima zi, vom mai avea cursuri pana la ora 15. Mai avem Psihologia adolescentului, pentru o prima zi este o introducere in psihologie, binevenita. Ma bucur pentru aceasta alegere, am avut ceva emotii si ma simt ca in anii de facultate. Am intrat in sala de curs, unde erau colegii din grupa de master si am avut exact emotia de acum 20 de ani, ceea ce m-a bucurat foarte mult. Ma simt ca o studenta oarecare care vine la cursuri si asteapta sa isi cunoasca profesorii, colegii", declara Elena Udrea.

Sursa foto: stirilekanald.ro

  •   2018-02-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii