Vedete din Romania

#Elena Udrea Mamaia #vacanta Elena Udrea #vedete intern #showbiz #elena udrea

Elena Udrea, nemultumita in vacanta la Mamaia!

La inceputul lunii, Elena Udrea si-a facut bagajele si a luat drumul litoralului romanesc, unde se relaxeaza intr-un stabiliment de lux din Mamaia, proprietatea unui bun amic de-al ei, de origine araba. Desi distractiile nu-i lipsesc, Elena Udrea este insa nemultumita!

Elena Udrea este in vacanta pe litoralul romanesc impreuna cu mama sa, doua nepoate si cu prieteni, care "unii au venit, altii au plecat", conform declaratiei sale.

In zilele de marti si vineri, potrivit regulilor controlului judiciar sub care se afla in dosarul in care este cercetata penal, trebuie sa se prezinte, in perioada vacantei pe litoral, la sediul IPJ Constanta.

Cu aceasta ocazie, fostul ministru a dezvaluit si ce o deranjeaza.

“Din pacate, constat ca statiunea Mamaia nu mai arata ca anul trecut. Si o spun eu, care nu am fost niciodata fan Radu Mazare, dar se vede ca Constanta nu mai are primar...

Va dau un exemplu, pana si M-ul de la Mamaia picase, acolo unde scrie Mamaia la intrarea in statiune. si asa a ramas, (...), asta arata dezinteres pentru ceea ce se intampla pe litoral...

"Constructiile acelea de pe nisip le-as demola pe toate, asa cum incepusem sa o fac, insa cred ca, mai important acum, este ca ceea ce exista sa fie intretinut, sa existe agrement pentru cei care vin pe litoral, plajele sa arate bine. Eu alerg in fiecare dimineata si este foarte greu sa alergi pe plaja din Mamaia, pe plajele din Romania, pentru ca unele sunt pregatite, altele sunt nepregatite, nu exista o coordonare, o atitudine unitara fata de cum arata plajele de pe zona Mamaia — Navodari. Ar trebui plaje curate, locatiile pregatite pentru sezonul estival, curatenie in statiune, drumurile reparate", a spus fostul ministru al Turismului.

Sursa foto: romaniatv.net


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare