Vedete din Romania

#Elena Udrea insarcinata #elena udrea

Elena Udrea, probleme mari cu sarcina

Elena Udrea este insarcinata si va aduce pe lume gemeni. Desi a incercat sa tina totul secret, Elena Udrea a fost data de gol de apropiati si a fost nevoita sa recunoasca ca va deveni mamica.

Desi in urma cu putin timp declara ca sarcina decurge bine, fostul ministru al Turismului a anuntat intr-o interventie telefonica ca are probleme.

„Am problemele de ordin fizic. Nu pot să ies din casă.”, a spus Elena Udrea, din Costa Rica, la Romania TV.

"Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieți. Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am prezentat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut capitala.De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima am venit aici. Apoi săptămâna viitoare este cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă”, spunea Elena Udrea la Antena 3.

Elena Udrea va aduce pe lume doi baietei. Ea a ramas insarcinata dupa ce a facut mai multe tratamente de fertilizare in vitro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului