Vedete din Romania

#Ellie White avort #vedete intern #ellie white #showbiz

Ellie White a facut avort. “Va povestesc ceva dureros din viata mea”

In contextul marsurilor si dezbaterilor actuale legate de avort, Ellie White le-a impartasit fanilor o experienta dureroasa din viata sa. Fanii au fost atat de interesati de marturisirile cantaretei, incat artista a postat pe Fecbook mesajul: “Avem dificultati tehnice din cauza ca prea multa lume a incercat sa acceseze blogul in aceasta dimineata. Incercam sa rezolvam cat mai repede! va multumesc pentru rabdare”.


“Acum vreo 6 ani am facut un avort. Am ramas insarcinata in ciuda faptului ca luam pastile contraceptive. Asa a fost sa fie. Am fost la doctor si mi-a confirmat ca este sarcina. Am plans si de bucurie, si de teama – eram complet nepregatita si debusolata, dar nici o secunda nu am pus in balanta viata bebelusului. La urmatoarea vizita la doctor trebuia sa ii auzim inimioara batand. Nu a batut. Niciodata. Era o sarcina toxica. S-a oprit in evolutie la 6 saptamani. Am programat operatia ziua urmatoare. In ziua in care am aflat ca nu va exista un bebe am plans, am suferit. Dupa operatie am plans si mai tare si, pana la nasterea lui Mihaita, am tinut in rama, la vedere, ecografia primului bob de mazare din corpul meu. si acum plang de fiecare data cand ma gandesc la poza aia alb-negru care m-a facut sa tremur de emotie. Un copil e un DAR! O minune!”, a scris Ellie White pe blogul sau.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului