Vedete din Romania

#sfaturi Meghan Markle #Meghan Markle #sfaturi #valentines day

Esti singur de Valentine's Day? Ce te sfatuieste Meghan Markle sa faci

Actrita Meghan Markle se pregateste de nunta cu printul Harry. Cu toate acestea, Meghan a petrecut multe zile de Valentine's Day fara a avea un partener de cuplu. Mai mult, in 2015, actrita le dadea sfaturi, pe blogul sau personal, celor singuri.

Intr-o postare intitulata "Be Your Own Valentine", Meghan Markle scria la acea vreme: "Valentine's Day cu povestirile sale de Cupidon si canturi de lebada de ciocolata, trandafiri si inimioare de zahar este doar atat. Este putin descurajant. Sunt cupluri care se rasfata si cei care isi ineaca singuratatea intr-o cutie de inghetata de iaurt. Dar nu trebuie sa fie asa. Cred ca poti sa fii propriul tau Valentine".

"De Valentine's Day voi fi cu prietenii, voi strabate strazile din New York, probabil band un cocteil ciudat de culoare roz si voi sari peste cornetele de inghetata cu noii mei pantofi pe care mi i-am daruit singura, dar am muncit din greu si nu voi astepta sa-mi daruiasca nimeni lucrurile pe care mi le doresc si pentru ca vreau sa ma tratez pe mine insami asa cum ii tratez pe cei pe care ii iubesc.

Dupa trei ani de la aceasta postare, sfaturile sale pentru cei singuri de Valentine's Day sunt urmate de cei care nu au un partener, chiar daca vim din partea unui viitor membru al familiei regale.", mai scria actrita pe blogul ei, potrivit digi24.ro.

Sursa foto: tvline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului