Vedete din Romania

#vedete intern #mihai nesu #showbiz #astrograma #karma

Explicatia mistica a dramelor lui Mihai Nesu: "Plateste greseli din trecut!"

In ultimii trei ani, Mihai Nesu a primit lovitura dupa lovitura. Dupa accidentarea care l-a lasat paralizat de la gat in jos, a fost parasit de sotie, i-a murit mama, iar luni dimineata, tatal. Astrologii sustin ca totul tine de karma si ca fostul fotbalist "plateste greseli din trecut".

O tara intreaga a ramas mahnita la aflarea vestii ca Mihai Nesu trece din nou prin momente cumplite dupa ce tatal sau s-a stins din viata. Fostul fotbalist a primit sute de mesaje de condoleante pe contul de Facebook al fundatiei pe care o patroneaza.

Sursa foto: cancan.ro

Toti si-au pus intrebarea cum e posibil ca un om sa traiasca atatea drame una dupa alta. In 2011, in timpul unui antrenament cu echipa Utrecht la care evolua, Mihai s-a ciocnit puternic de un coechipier, iar in urma loviturii a ramas paralizat de la gat in jos. A urmat sedinte de recuperare, care zilele trecute isi aratau deja primele roade: Mihai incepe sa isi miste degetele de la picioare, semn ca nu e totul pierdut.

Citeste si:

Vedete care si-au spus adio pentru ca partenerul nu-si dorea copii

O actrita foarte cunoscuta, suspecta de Ebola

Lumea modei e in stare de soc. A murit!

Cu toate astea, sotia sa nu a putut rezista dramei prin care trecea sotul sau si s-a indepartat de el, in cele din urma cerand divortul.

Sursa foto: sportnews.ro

Dar necazurile in viata tanarului international roman nu s-au oprit aici. La inceputul acestui an, mama sa a pierit rapusa de o boala crunta. Atunci a fost momentul cand Mihai a decis sa paraseasca Olanda si sa se intoarca in Romania. Il avea alaturi pe tatal sau, dar nici sanatatea acestuia nu era tocmai buna. Totul a culminat cu necazul de luni dimineata, cand Mircea Nesu, fost medic fizioterapeut, a murit.

"Este semnul mortii"

Specialistii care i-au consultat astrograma lui Mihai Nesu vin cu o explicatie uluitoare! "Nesu se afla la finalul unui ciclu al semnelor. Este guvernat de zodia Pestelui, aceasta fiind si zodia din care el isi trage energia. Nu trebuia niciodata sa se apuce de sport, fiindca nu este facut pentru asta. De aici i se trag problemele. Astrograma lui indica mai degraba o ocupatie spirituala. Karma ii este guvernata de Saturn, care este semnul mortii. In momentul de fata, la fel ca atunci cand a avut accidentul, Scorpionul se afla in Saturn. La fel era si cand s-a nascut, asta fiind cauza problemelor lui. Greselile din trecut trebuie platite, iar asta se intampla in momentul actual. Toate necazurile de care are parte Nesu constituie un mesaj pe care el trebuie sa il inteleaga", crede astrologul Antonia Dragomir, consultat de jurnalistii ziarulring.ro.

Sursa foto: gsp.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare