Vedete din Romania

Familia Banica, luata la misto

Insurateii anului au fost luati peste picior de Mitoseru la spectacolul de striptease sustinut marti seara la Sala Palatului de trupa Flamingo Boys : Andreea Marin a ramas insarcinata, Banica nu e convins ca e copilul lui, motiv pentru a-i aplica nevestei o corectie.


Femeile au dat navala la show-ul de striptease condus si anul acesta de Cornel Pasat , fostul iubit al Oanei Roman, impreuna cu noul lui partener de afaceri, Cristi Ursu. Chiar daca spectacolul intitulat "Storm of Feelings" a lasat de dorit fata de modul in care a fost organizat evenimentul din primavara trecuta, doamnele si domnisoarele au umplut Sala Palatului din Bucuresti. Oricum, Cornel nu a uitat sa-i multumeasca la final fostei iubite pentru ca in 2005 a contribuit la realizarea unui spectacol fara cusur.



STEFAN STRESAT

Fratele mai mic al lui Cornel Pasat, Stefan, a debutat cu stangul pe scena. Pesemne emotiile au fost de vina, dar si o problema de ordin tehnic care i-a intarziat numarul de acrobatie. Induiosate, spectatoarele
l-au incurajat cu aplauze, iar unele dintre ele l-au si rebotezat Stefan Stresat. Invitatul special al baietilor de la Flamingo Boys, dansatorul de culoare Andrew, fost coregraf si dansator al Christinei Aguilera si al Madonnei, a fost pe placul sarbatoritelor, mai ales ca a declarat ca frumusetea vedetelor cu care a lucrat paleste in fata calitatilor fizice cu care sunt inzestrate romancele.



TE IUBESC, FEMEIE!

Punctul culminant al serii a fost insa momentul de parodie sustinut de prezentatorul spectacolului, Mihai Mitoseru . Surpriza a venit in clipa in care a fost numit protagonistul parodiei: Stefan Banica Marin. Versurile piesei "Te iubesc, femeie!", in videoclipul careia apare Andreea Marin, au fost recompuse pentru a aduce zambetul pe buzele celor din sala, care, inainte de a rade, au facut ochii mari la cele auzite.



ZANA INSARCINATA CU...

Viata de cuplu a Andreei si a lui Stefan a fost luata la bani marunti, fiind pigmentata cu zvonuri care au aparut de-a lungul anilor in presa. Astfel, nu au lipsit aluziile la relatia dintre Zana Surprizelor si omul de afaceri Ion Tiriac, dar si la faptul ca Banica ar fi un barbat iute la manie care nu s-ar da in laturi de la a-i aplica o corectie sotiei, asa cum s-a spus ca a facut in trecut cu o fosta iubita. Andreea nu a dorit sa comenteze ceea ce s-a intamplat la Sala Palatului.



POVESTE DE 8 MARTIE

Povestea lui Mitoseru a prezentat-o pe Andreea Marin ca pe o femeie care ramane insarcinata si care se confrunta cu suspiciunile sotului ce se intreaba daca nu cumva copilul este al altui barbat, in cazul de fata al lui Ion Tiriac Senior. Mai mult, Zana este avertizata ca ar putea sa o pateasca, intr-un alt vers: "ca pe Topeasca te lovesc" (n.r. Cristina Topescu, fosta iubita a lui Banica jr). Va relatam cateva dintre versurile cu pricina:
Andreea: E un cochet, dar e al meu
Stefan: Nu te mai umfla in pene ca n-am zis eu / Si des se-ntampla sa ma scol mai greu / Sunt langa tine cu tot sufletul meu / Se intampla chiar sa nu reusesc
Andreea: Cu toate astea te iubesc, / Barbate!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului