Vedete din Romania

#familia regala britanica #casatorie gay #casatorie

Fara precedent! Casatorie gay in familia regala britanica

Casatorie fara precedent in familia regala britanica. Lordul Ivar Mountbatten, unul dintre verii reginei Elisabeta a II-a, se va insura anul acesta cu partenerul sau de viata. Aceasta va fi prima casatorie gay din familia regala britanica, potrivit mediafax.ro.

Evenimentul va avea loc vara aceasta la resedinta lordului Ivar Mountbatten, in Devon, sud-vestul Marii Britanii. Viitorul sot al lordului Mountbatten nu va prelua insa titlul nobiliar al acestuia, care este unul mostenit. Partenerul sau de viata este un angajat al unei companii aeriene.

Fosta sotie a lui Mountbatten a confirmat pentru Daily Mail ca il va conduce la altar pe fostul sot.

Lordul Ivar Mountbatten a fost casatorit timp de 16 ani cu Penelope Anne Vere Thompson. Cei doi au impreuna trei copii. Desi au divortat in 2011 Mountbatten a recunoscut ca este gay abia in 2016.

In varsta de 55 de ani, Ivar Mountbatten - prieten intim al printului Edward, fiul reginei Elisabeta - este descendent direct al imparatesei Ecaterina a II-a a Rusiei si al poetului Aleksandr Puskin. Totodata este descendent al reginei Victoria, facand parte din familia regala britanica.

Dupa nunta anului, cea a printului Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a, cu fosta actrita americana - si divortata - Meghan Markle, o alta casatorie istorica va avea loc in familia regala britanica, scrie mediafax.ro.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului