Vedete din Romania

#dezvaluiri Mihaela Radulescu #Felix Baumgartner #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu

Felix, cocos sau gaina in relatia cu Mihaela Radulescu?

Mihaela Radulescu ne-a obisnuit cu declaratiile picante din viata sa. In cadrul unei sedinte foto pentru Viva, diva de la Monaco a dezvaluit iar cateva detalii despre barbatul cu care-si imparte viata de jumtate de an, Felix Baumgartner. Dupa spusele vedetei, Felix pare ca urmeaza modelul barbatului care tace si face.


"Nu e chiar modelul de om care vorbeste mult, in schimb este cel care arata foarte mult. La vorbit trebuie sa mai lu­crez. (rade) Pentru mine e un model nou de barbat. Cat despre complimente, gandeste-te ca la mine este prima relatie in alta limba, deci… Vorbim in engleza, iar eu fac pro­grese in germana, pentru ca mi-am luat un profesor. Vorbesc destule limbi straine cat sa comunic cam ori­unde si cu oricine, asa ca-s incantata sa descopar si sa invat si limba germana. Facem si dragoste in engleza, stii?" s-a destainuit Mihaela Radulescu.

“Felix nu-si iubeste femeia citind ziare sau mesaje, ci tinand-o in brate, luand-o de mana in lume, stii tu, ce fac doi oameni care se iubesc cand nu-i intereseaza prea tare ce cred altii despre ei", a povestit Mihaela pentru revista Viva.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului