Vedete din Romania

#home schooling #vedete intern #showbiz #dana nalbaru #sofia

Fiica Danei Nalbaru are deja iubit la 10 ani!

La aproape 10 ani, Sofia, fiica Danei Nalbaru, simte deja fiorii primei iubiri.

Ferita ani buni de lumea showbizului, Sofia a intrat in atentia publicului de curand, cand parintii sai celebri, Dragos Bucur si Dana Nalbaru, au decis sa o retraga din sistemul de invatamant romanesc.

“Am retras-o  pe Sofia de la scoala. De tot. Am ales ca ea sa invete in sistem home schooling despre lucrurile care ii plac si fara constrangeri, fara competitii impuse, fara note sau calificative. Ne-am gandit bine inainte de a lua aceasta decizie si ne-am “facut temele” inainte de a ne arunca spre un asemenea viitor. Am vorbit cu oameni care isi educa in mod similar copiii, citim mult despre asta si ne-am asumat inclusiv schimbarea ritmului nostru de viata, constienti fiind ca noi vom fi cei care va trebui sa o ajutam si sa o sustinem in tot acest proces. Vom descoperi alaturi de ea o gramada de lucruri, sunt sigura”, spunea Dana Nalbaru in urma cu o luna.

Singurul lucru care ii lipsese Sofiei sunt prietenii de la vechea scoala, dar compenseaza, intalnindu-se mai des cu ei in timpul liber.

Recent, invitata in emisiunea Andreei Esca de la Europa FM, Sofia a marturisit ca simte deja fiorii primei iubiri. Este vorba de un baiat de varsta ei pe care il place.

“In rest, scoala acasa merge usor. Sofia citeste mult, se duce la cursuri de scenaristica cu Iulia Rugina, face engleza, vrea la chineza, invata gramatica si limba romana”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare