Vedete din Romania

#poze #secret #relatie

Fiica lui Adrian Sarbu, iubire cu un membru de la SIMPLU

Alma Sarbu , fiica sefului MediaPRO, se vede in secret cu Laurentiu Ionescu, Omu' Negru din trupa SIMPLU , relatia lor fiind descoperita pe internet.

Cei doi ar fi vrut sa pastreze secretul relatiei, dar sandy-bell.com a descoperit un cont de hi5 cu poze in care cei doi par foarte apropiati. Dupa ce stirea a fost preluata, contul a fost suspendat acum dar secretul lor a fost dezvaluit.

Laurentiu, Omu' Negru, a negat pentru ziarulring.ro ca cei doi se s-ar vedea, dar se pare ca surse apropiate celor doi au confirmat relatia adaugand ca cei doi vor sa o tina secreta.

Tatal Almei, Adrian Sarbu , este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, cu o avere de peste 200 milioane dolari. In comparatie, Omu' Negru castiga 300 euro pentru fiecare concert la care participa alaturi de trupa SIMPLU.

Sora mai mica a Almei, Ana Sarbu are o relatie de trei ani cu Andrei Rapcea care formeaza impreuna cu Marius Moga trupa Morandi . Adrian Sarbu ar putea avea in viitor doi gineri din industria muzicala.

Foto: Click!

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului