Vedete din Romania

# andrei gheorghe fiica # andrei gheorghe mort #andrei gheorghe

Fiica lui Andrei Gheorghe, reactie dura dupa ce au aparut imagini cu tatal sau mort

Miercuri, in presa au aparut mai multe imagini cu Andrei Gheorghe mort. Fotografiile au circulat pe internet pentru cateva ore.

Fiica lui Andrei Gheorghe, Anastasia, a fost socata sa vada aceste imagini si a facut imediat o notificare catre presa, cerand decenta in privinta trecerii in nefiinta a tatalui sau.

„Acesta este un apel către toți jurnaliștii din România, care fie că l-au cunoscut pe tatăl meu sau nu, fie că au lucrat alături de el sau nu, mi-aș dori să îmi fie alături în aceste momente dureroase. Au existat pentru câteva ore astăzi imagini cu trupul neînsuflețit al părintelui meu pe site-uri ale unor publicații de presă, cărora țin să le mulțumesc ca au înțeles să le elimine totuși.Îmi doresc ca imaginea publică a tatălui meu să rămână așa cum a fost și până acum, cu bunele și cu relele ei. Imaginile de după trecerea lui în neființă nu constituie nimic altceva decât o goană tristă după senzațional și nu face niciun serviciu publicului românesc. Am cerut și am primit ajutorul casei de avocatură, care mă va sprijini în continuare în demersul meu. Tot ceea ce sper este că nu o să fie nevoie. Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate, și vă rog să îi tratați trecerea cu demnitate. Eu cred că merită.Anastasia Gheorghe”, a scris fiica lui Andrei Gheorghe pe pagina ei de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare