Vedete din Romania

#nicoleta luciu #bebelus #cetatenie #buftea #cezariana

Fiul Nicoletei Luciu nu este inca cetatean roman

Nicoleta Luciu s-a intors in tara ca proaspata mamica alaturi de fiul ei Zsolt Csergo Jr. care nu este inca cetatean roman . Vedeta a revenit in vechiul ei apartament din Buftea .


Bebelusul, alintat Zoltica de tatal sau, locuieste acum temporar alaturi de mama si bunica in vechiul apartament al Nicoletei din Buftea. Deoarece nu s-a nascut pe teritoriul Romaniei, fiul Nicoletei nu are inca cetatenie romana .


Tatal, omul de afaceri Zsolt Csergo a trimis-o pe mama lui sa o ajute pe Nicoleta care se reface dupa operatia de cezariana. Parintii nu se grabesc cu obtinerea cetateniei romane. "Curand o sa capete, probabil, si cetatenie romana, dupa mama lui", a declarat e pentru Libertatea.


Cel mic are si o camera pregatita la Miercurea Ciuc dar pentru moment ei considera ca "E prea mic sa-l plimbam cu masina atatea ore si oricum, pana la un an, copilul nu doarme singur".


Nicoleta va mai locui la Buftea intr-un imobil alaturi de prietenii ei buni Cristian Dulgheru, patronul firmei Redis, si sotia acestuia pana la terminarea constructiei apartamentului pe care l-a achizitionat. Se va muta apoi intr-un complex rezidential din apropierea Bucurestiului.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare