Vedete din Romania

#Magda Vasiliu cancer #Magda Vasiliu fiu #vedete intern #magda vasiliu #showbiz

Fiul unei prezentatoare tv, diagnosticat cu cancer. Mesajul vedetei

Prezentatoarea TV Magda Vasiliu trece prin momente cutremuratoare. Baietelul sau, Vlad, a fost diagnosticat cu cancer in urma cu trei luni. De atunci, realizatoarea TV traieste un cosmar continuu.


Iata mai jos mesajul pe care aceasta l-a postat pe o retea de socializare.

Baietelul sau, Vlad, a fost diagnosticat cu cancer in urma cu trei luni. De atunci, realizatoarea TV traieste un cosmar continuu.

Iata mai jos mesajul pe care aceasta l-a postat pe o retea de socializare.

"Vlad, băieţelul meu a fost diagnosticat cu cancer acum 3 luni. De atunci sunt cu el la tratament în Italia, o ţară care l-a primit instant. INTERNAREA DE URGENŢă A COPILULUI MEU NU A FOST CONDIŢIONATĂ DE NICIUN ACT!! Vlad a fost internat, diagnosticat şi a început chimioterapia fără să am iniţial niciun document. Abia apoi m-au întrebat de cardul european... Le-am spus că nu-l am, dar îl voi avea şi că îi rog să nu oprească investigaţiile...Funcţionarul de la ghişeu mi-a răspuns simplu... "Doamna, copilul e tratat oricum... Nu condiţionăm tratamentul de chestiuni birocratice! Staţi liniştită!" Şi, am stat liniştită, gandidu-mă că şi în ţară mea există soluţii decente pentru astfel de situaţii în care nu doresc nimănui să se afle... Dar, a venit momentul în care am solicitat un concediu medical pentru că nu am altfel cum să mi însoţesc copilul la analize, nu mă pot internă cu el din trei în trei săptămâni, nu-l pot îngriji după chimioterapie, când suferinţă lui este cumplită... Medicul meu de familie, căruia nu i-am cerut niciodată nici măcar o adeverinţă, a ridicat din umeri - legea noastră zice că trebuie să vin personal la cabinet. Deci, nu mă poate ajută... Aflu apoi că e nevoie de un aviz al Direcţiei Sanitare din Bucureşti, unde ar trebui să mă prezint tot personal... Deci, nu se poate... Când italienii îi fac copilului meu analize din trei în trei zile că să se asigure că e totul ok, România, ţară mea, îmi cere acte peste acte, avize şi documente traduse, legalizate etc..Există un teanc de hărţii de la spitalul din Roma care atestă diagnosticul cumplit, toate parafate de somităţi în oncologie pediatrică.  Nu am vrut să-l expun pe Vlad, nu vreau compătimire şi nici milă! Nu am nevoie! Am nevoie doar că cineva cu putere de decizie să schimbe nişte legi restrictive, făcute parcă la mişto, interpretabile şi care nu-l ajută pe cetăţeanul idiot că mine, care cotizează zeci de ani degeaba! Pentru că sunt sigură că la fel că mine au păţit o mulţime de alţi părinţi, care în momentul în care pleacă să şi salveze copilul, nu se gândesc la birocraţie, legi şi chichiţe administrative care oricum n-aduc nimic bun." a scris Magda Vasiliu pe una dintre reţelele de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului