Vedete din Romania

#Florin Piersci #deces stela popescu #stela popescu #cristina stamate #deces Cristina Stamate #decizie Florin Piersic

Florin Piersic, decizie radicala, luata dupa moartea Stelei Popescu si a Cristinei Stamate

In mai putin de o saptamana, Romania a pierdut doua dintre cele mai mari actrite ale tuturor timpurilor: Stela Popescu si Cristina Stamate. Moartea celor doua a afectat o lume intreaga dar, in special, pe colegii de breasla ale acestora.

 

Florin Piersic este unul dintre acestia. Dupa moartea celor doua actrite, Florin Piersic a luat o decizie radicala. Actorul in varsta de 82 de ani, isi doreste acum sa se odihneasca mai mult dupa spectacole.

"Nu se poate sa nu obosesti, foarte sincer iti spun, ar trebui sa o cam raresc, cum spune vecinul meu, domnul Adrian, care ma duce la Timisoara. Ar trebui sa mai raresc aceste intalniri, pentru ca oboseala isi spune cuvantul", a marturisit Florin Piersic in cadrul unei emisiuni de televiziune de la postul public, potrivit libertatea.ro.

"Ma hranesc cu aplauzele publicului, de-aia o inteleg si pe Stela si am inteles-o ca nu putea renunta niciodata la aceste frumoase intalniri de dragoste", a mai spus indragitul actor.

Luna decembrie este destul de aglomerata cu spectacole, iar pentru un om ajuns la varsta de 82 de ani, cu o cariera de peste 60 de ani in domeniu, nu este deloc usor. "Ma hranesc cu aplauzele publicului, de-aia o inteleg si pe Stela si am inteles-o ca nu putea renunta niciodata la aceste frumoase intalniri de dragoste. Eu sunt in drum spre Timisoara, unde am spectacol cu piesa 'Straini in noapte', mai am spectacole si pe 8 decembrie, si pe 9, si pe 10, la Cluj, la cinematograful care-mi poarta numele, apoi pe 18, la Bucuresti, pe 19 la Craiova, si s-a terminat stagiunea, ca vin sarbatorile, Craciunul, Anul Nou", a mai spus celebrul Piersic, potrivit click.ro.

Stela Popescu s-a stins din viata pe 23 noiembrie, la 81 de ani, iar Cristina Stamate ne-a parasit azi, 27 noiembrie, la 71 de ani.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare