Vedete din Romania

#florin piersic #emilia popescu #divort

Florin Piersic neaga implicarea in divortul Emiliei Popescu

Florin Piersic neaga vehement orice rol in divortul iminent al Emiliei Popescu. Actrita are probleme in casnicie, dar partenerul ei de scena spune ca nu este implicat in nici un fel in viata ei personala.

Emilia Popescu este casatorita de 15 ani cu muzicianul ionut stefanescu si au impreuna o fetita, Maria. Familia s-a destramat insa odata ce sotul a acceptat o bursa la Londra. Florin Piersic respinge zvonurile conform carora el ar fi cauza despartirii. 

"Nu am avut nici o legatura cu Emilia Popescu. Ea imi place ca partenera de spectacol, dar atat... Probabil ca am o legatura sentimentala cu ea, dar nimic mai mult. Sunt deceptionat de cele scrise. Nu am veleitati de cuceritor la 73 de ani", a marturisit actorul pentru Libertatea.

De doi ani Emilia si Florin impart scena in piesa "Straini in noapte", care s-a jucat cu mare succes in toate teatrele importante din tara. Cei doi au petrecut astfel mult timp impreuna, la repetitii si pe drum, dar relatia lor nu a depasit limitele colegialitatii, spune Piersic.

"Va spun ca nu sunt eu cel din cauza caruia ea divorteaza . Eu m-am purtat cu ea afectuos asa cum am facut cu toate partenerele mele, intr-un fel special din cauza relatiei care se creeaza intre actori pe scena, dar asta nu trimite la o relatie intima. Discutiile din familia Stefanescu, sincer nu ma intereseaza. Sunt convins ca in viata Emiliei Popescu nu exista numai Florin Piersic. Pe mine nu ma intreaba nimeni daca divortez de sotia mea Anna Piersic, pe care o ador?", a adaugat marele actor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului