Vedete din Romania

#Florin Salam sanatate #Florin Salam spital #Florin Salam infarct #florin salam

Florin Salam a facut infarct!

Florin Salam a facut infarct zilele trecute, atunci cand impresarul manelistului a anuntat ca se retrage pentru o perioada, incovand probleme cu corzile vocale, dar si presiuni venite “din partea unor indivizi, care vor bani”.


“Nu stiu daca fanii isi doresc sa auda ce le spun eu, dar pentru o perioada nedeterminata Florin Salam nu va mai canta deloc. Trebuie obligat sa faca o pauza. Vocal pentru ca si-a fortat vocea foarte mult, are si 3-4 cantari intr-o singura noapte. Iar psihic este datorita presiunilor care vin mereu.

Sunt presiuni care vin din partea unor indivizi, care vor bani. Sunt oameni care nu au treaba cu aceasta lume si nu stiu decat sa ceara bani si nu-i interseaza de nimic decat venitul lor. ii pare foarte rau ca s-a ajuns in aceasta situatie, ii roaga pe toti sa il inteleaga si face tot posibilul sa se refaca repede si sa fie din nou prezent la evenimente", a declarat Puiu Iordache, impresarul manelistului, confirm cancan.ro.

De fapt,  Florin Salam trece prin ceva mult mai grav. Conform sursei citate, Florin Salam ar fi facut infarct.

Betty Salam a oferit in exclusivitate pentru CANCAN.ro prima declaratie despre starea din aceste clipe a tatalui ei: “Tata avea probleme mai vechi de sanatate, inclusiv un preinfarct. A ajuns, intr-adevar, zilele acestea de urgenta la spital, s-a simtit foarte rau. Dar, decizia de a nu mai canta, ii apartine lui in totalitate!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului