Vedete din Romania

#Tuncay Ozturk atac #Tuncay Ozturk #andreea marin

Fostul sot al Andreei Marin sare la atac! Declaratiile care o vor infuria pe “Zana”

Tuncay Ozturk, fostul sot al Andreei Marin, a postat pe Facebook un mesaj dur, in care vorbeste despre asistenta sa, infidelitatea din timpul casatoriei cu “Zana”, dar si despre “oamenii din spatele acestor stiri stiu cu adevarat ce inseamna sa inseli in alte tari, chiar in preajma copilului tau”.

”Sunt oameni care nu vor sa vorbeasca despre viata lor personala si oameni care spun ca nu vor sa vorbeasca despre viata lor privata, dar o fac ori de cate ori li se da ocazia.” Ca sa fiu sincer, m-a plictisit acelasi subiect din nou si din nou dar observ ca anumite persoane nu au obosit sa scrie in continuu aceleasi lucruri.

Am preferat totdeauna sa pastrez tacerea dar din pacate, responsabilitatile care tin de mine, precum angajatii mei, victimele colaterale, familiile si relatiile acestora, m-au impins sa neg din nou zvonurile. Nu am nicio relatie in momentul de fata.

Luand in considerare faptul ca 90% din minciuni provin mereu de la aceeasi sursa media, acest lucru creeaza situatia si mai murdara. De asemenea, nu ma face decat sa imi fie mila de anumite persoane care sunt frustrate si neajutorate.(…)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului