Ionut si Dragos, fiii lui Ion Dolanescu , vor imparti averea regretatului cantaret la tribunal. Succesiunea pentru averea de 2 milioane euro nu va fi rezolvata prin intermediul notarilor, deoarece cei doi au hotarat sa o finalizeze in instanta. 

Zvonurile conform carora Ionut si Dragos nu s-au inteles asupra impartirii mostenirii au fost pornite din nou de alegerea lor de a rezolva succesiunea la tribunal.

Dragos Carlos Antonio Valenciano, a deschis acum doua zile procesul de partaj la Judecatoria Sectorului 2 din Bucuresti . Avocata sa sustine insa ca fratii se inteleg bine si ca este doar un detaliu juridic care trebuia rezolvat.

"Nu este vorba de nici un conflict intre frati, care s-au inteles intotdeauna foarte bine. Din cauza unor chestiuni juridice, succesiunea nu a putut fi demarata, ca de obicei, la notar", a explicat avocata lui Dragos, Silvia Dardaiac, in Cancan.

Printre proprietatile care urmeaza sa fie impartite de fratii Dolanescu , se afla vila din centrul Capitalei, cumparata de la mostenitorii lui Barbu Stefanescu-Delavrancea, casa bunicilor de la Persinari si o alta casa de vacanta la Sinaia.

  •   2009-04-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii