Vedete din Romania

#Gabriel Cotabita moarte cerebrala #vedete intern #gabriel cotabita #showbiz #stop cardiac Gabriel Cotabita

Gabriel Cotabita, in moarte cerebrala!

Gabriel Cotabita se zbate intre viata si moarte la Spitalul Floreasca, functiile vitale ale artistului fiind mentinute doar cu ajutorul aparatelor.

„Noi ne rugam, doar ca din pacate nu mai avem de ce... Am vorbit cu Mihai Pocorschi (colegul din trupa VH-2 al lui Cotabita - n.r.), iar medicii au spus ca lui Gabi nu ii mai functioneaza creierul si ca a intrat in moarte cerebrala. Din pacate nu se mai poate face nimic acum”, a declarat Adrian Enache pentru ziarul “ring”.

Contactat de aceeasi publicatie, Mihai Pocorschi a confirmat informatia ca Gabriel Cotabita nu are deloc „activitate cerebrala”, precizand ca respecta dorinta familiei de a nu oferi deocamdata informatii despre starea artistului.

„Nu exista activitate cerebrala, din cate stiu eu, dar cele mai in masura sa ofere astfel de informatii sunt fetele lui care stau tot timpul acolo si care stiu. Mi se pare nociv a ne da cu parerea intr-un moment in care... dorinta familiei mi se pare mai presus de orice... Ele isi doresc sa pastram... De ce sa spunem ca e mort sau ca nu e mort?! Toata lumea are speranta. Vom vedea ce se va intâmpla. Nu ascunde nimeni informatiile, cert e ca nu si-a revenit”, a declarat Mihai Pocorschi.

Pe de alta parte, medicii au emis un comunicat astazi in care informeaza ca starea lui Cotabita este grava, dar stabila.

"Pacientul se afla internat in momentul de fata in Sectia de Terapie Intensiva, fiind in status post stop cardio-respirator resuscitat si necesitand masuri specifice de terapie intensiva, inclusiv ventilatie mecanica. Starea pacientului este grava, dar stabila;

Investigatiile complexe de la internare pana la momentul de fata indica drept cauza cea mai probabila a stopului cardio-respirator o tulburare severa de ritm cardiac (produs in contextul unor afectiuni cardio-vasculare pre-existente), fiind excluse infarctul miocardic acut, embolia pulmonara si accidentul vascular cerebral;

Pacientul se afla sub ingrijirea unei echipe multidisciplinare complexe care il evalueaza permanent, in functie de starea pacientului urmand sa se ia in discutie alte eventuale investigatii. Precizam inca o data faptul ca starea pacientului este stabila", se scrie intr-un comunicat oficial de la Spitalul Floreasca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului