Vedete din Romania

#atac cardiorespirator #Gabriel Cotabita lesinat #vedete intern #gabriel cotabita

Gabriel Cotabita, in stare critica. L-au resuscitat, dar...

Cantaretul Gabriel Cotabita a fost gasit inconstient, in aceasta dupa-amiaza, intr-un hotel din Capitala. Artistul a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat si stabilizat. Potrivit medicilor, artistul a suferit un atac cardiorespirator.

In jurul orei 13.00, Gabriel Cotabita, in varsta de 59 de ani, a lesinat in timp ce facea sport, la o sala a unui hotel din centrul Capitalei. I s-a facut rau, iar personalul hotelului a chemat ambulanta. Doua echipaje medicale au ajuns la fata locului, iar medicii au decis ca trebuie transportat de urgenta la spital. Timp de 40 de minute l-au resuscitat si, desi l-au stabilizat, potrivit romaniatv.net, starea sa este critica.

"Este vorba de un stop cardiorespirator resuscitat de echipajele SMURD. A fost adus la Unitatea de Primiri Urgente pentru evaluare. Este stabil, dar va fi internat la cardiologie, probabil la Terapie Intensiva. Starea sa este extrem de critica. Nu este constient, necesita suport ventilator. Se poate intampla orice. Trebuie sa stabilim cauza care a dus la stopul cardiorespirator. Din cate inteleg, avea antecedente cardiace, se pare ca era suferind cu inima. Era un medic la fata locului care a initiat primele masuri de prim ajutor. E greu de spus cat a stat in stop cardiac. De la apel pana la sosirea echipelor noastre a trecut sub 10 minute”, a declarat Bogdan Oprita, coordonator SMURD.

Sursa foto: voq.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare