Vedete din Romania

#Gabriel Cotabita relatie #Gabriel Cotabita nunta #vedete intern #gabriel cotabita #showbiz

Gabriel Cotabita, nunta si botez in acelasi an

2016 este un an cu multe impliniri pentru Gabriel Cotabita, care va imbraca pentru a doua oara in viata costumul de ginere! Tot anul acesta, in familia artistului va avea loc si un botez!

In aceasta vara, Gabriel Cotabita se va casatori cu iubita sa, Ioana, in varsta de 30 de ani, dupa o relatie de 3 ani. In plus, va deveni din nou bunic, fiica sa cea mare, Aela, fiind insarcinata cu cel de-al doilea copil.

Marele anunt a fost facut chiar de ginerele lui Cotabita, Marius Deak, care a publicat a doua zi de Paste o imagine cu sotia si fiul sau, Tudor Alexandru (2 ani).

In urma cu un an, Gabriel Cotabita a fost internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Bucureşti, dupa ce a fost gasit in stop cardiorespirator, in stare de inconştienta, intr-o sala de fitness de la un hotel de fite din Capitala. Trei saptamâni, solistul a s-a aflat in coma. Cântaretul a fost externat dupa 27 de zile de tratament in Spitalul Elias din Capitala.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare