Vedete din Romania

#vedete intern #gabriel cotabita #showbiz #transfer Gabriel Cotabita

Gabriel Cotabita, operat!

Cotabita a fost transferat, vineri, la Spitalul Floreasca, la Sectia de cardiologie, pentru montarea unui defibrilator intern care va servi la evitarea unor tulburari de ritm cardiac, a declarat pentru Mediafax directorul medical al Spitalului Elias, Dana Safta.

 

Directorul medical a mai precizat ca recuperarea cantaretului decurge foarte bine, acesta urmand sa revina sambata la Elias.

Reprezentantii Spitalului de Urgenta Floreasca au anuntat, printr-un comunicat de presa, ca Gabriel Cotabita are stare generala buna si se alimenteaza oral.

“Pacientul se afla in stare generala buna, echilibrat respirator si hemodinamic, cu mobilitate prezenta si se alimenteaza oral. in cursul acestei dimineti a fost transferat la Spitalul Elias pentru tratament de specialitate si recuperare complexa”, se arata in comunicatul Spitalului Floreasca.

Surse medicale au precizat, pentru Mediafax, ca Gabriel Cotabita are nevoie de recuperare logopedica si motorie, incluzand kinetoterapie si fizioterapie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare