Vedete din Romania

# gabriela cristea tata #Gabriela Cristea nastere #gabriela cristea

Gabriela Cristea a angajat firma de paza pentru ziua in care va naste. E speriata teribil

Gabriela Cristea asteapta oricand sa nasca, Vedeta este in culmea fericirii ca va deveni in curand mamica, insa un lucru o sperie de groaza.

Tocmai din cauza acestei temeri, realizatoarea TV a angajat o firma de paza pentru ziua in care va naste. Vedeta este speriata de faptul ca tatal sau ar putea veni in vizita sa isi cunoasca nepotica.

"Nu vrea să audă de el, nu îl va lăsa niciodată să se apropie de nepoata lui. Este categorică în această privință, oricât au încercat cei din jur să o îmbune. Știe că bătrânul ar vrea să își vadă nepoțica și în acest fel se răzbună pe el. Le-as spus și amicilor ei să nu arate tatălui ei fotografii cu micuța, după ce va naște, este decisă să nu o lase pe fetiță să își cunoacă bunicul", a spus un apropiat de-al Gabrielei Cristea.

"Nu înțeleg și nu pot să o înțeleg. Și, cred că nici nu o să mai mă chinuiesc să o înțeleg. Nu, nu pot să o contactez, oricâte eforturi aș fi făcut. Încerc să dau de ea, dar degeaba. Voiam să o felicit că va avea copil, că va deveni mamă, că, în sfârșit, va înțelege ce înseamnă să fii părinte. Dar, oricât ar fi de dureros pentru mine, ea nu îmi dă niciun semn. Eu, totuși, îi doresc să fie fericită și să fie o mamă binecuvântată", a spus, cu o voce stinsă, cu ceva vreme în urmă, Eugeniu Cristea.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare