Vedete din Romania

Gabriela Cristea, cina romantica cu Marcel Toader

Cu patru casatorii la activ si o multime de controverse starnite in jurul vietii sale amoroase, omul de afaceri Marcel Toader a dat din nou lovitura, povesteste Cancan. Dupa ce a esuat in incercarea de a forma o familie cu interpreta Ana Maria Ferent , barbatul in varsta de 44 de ani incearca sa revina in atentia presei printr-o noua idila cu o vedeta. Noua “victima” din scena publica este prezentatoarea emisiunii " Nora pentru mama ", Gabriela Cristea .

Cina romantica

Marcel si Gabriela s-au intalnit vineri seara la o cina romantica, la restaurantul Trattoria Verdi din Capitala. Cei doi au plecat impreuna de la apartamentul vedetei Kanal D, au luat masa si s-au intretinut timp de cateva ore intr-un mod destul de apropiat, relateaza Libertatea. Pentru a isi reface imaginea afectata serios de ultimele doua divorturi, Toader a avut grija sa "se lase" fotografiat cu bruneta de la Kanal D pentru a prinde prima pagina a ziarelor, sustine Cancan.

Bizar

In mod bizar si Libertatea si Cancan au primit poze care sa demonstreze intalnirea dintre Gabriela si Marcel. Pozele au fost trimise de un admirator anonim al vedetei de la Kanal D, care dorea sa afle mai multe informatii despre barbatul care o insotea pe Gabriela. Cancan sustine ca lui Marcel Toader nu-i sunt deloc straine astfel de artificii publicitare, talentul de a se promova fiindu-i recunoscut, in primul rand de fosta lui sotie, Ana Maria Ferent. Aceasta l-a acuzat public, in nenumarate randuri, ca si-a facut reclama de pe urma carierei ei. Apropiati ai cuplului au confirmat ieri pentru Libertatea ca intre Gabriela si Marcel e mai mult decat o prietenie, insa cei doi prefera sa nu vorbeasca deocamdata despre idila lor. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare