Vedete din Romania

# gabriela cristea dieta #gabriela cristea

Gabriela Cristea face nunta! Cum slabeste cate 1 kilogram pe saptamana

Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor ajunge intr-un final la altar in toamna! Cei doi s-au cununat civil in urma cu 3 ani, iar in primavara anului acesta si-au botezat fetita, Victoria!

“Ne-am hotarat sa facem cununia religioasa in toamna. Nu am hotarat data, o sa fie o chestie foarte intima”, a marturisit Gabriela Cristea in cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Prezentatoarea s-a pus pe slabit pentru a fi in forma maxima cand va imbraca rochia de mireasa. Nu exagereaza și nu se infometeaza, ci a fost la nutriționist, care i-a recomandat o dieta pe baza careia sa jos un kilogram pe saptamana.

“Slabesc un kilogram pe saptamana. Evident ca in timpul sarcinii m-am umflat. Tin un regim. Am fost la nutritionist, am mai tinut o data regimul asta. Este un regim sanatos, de fapt.

Cand te duci la nutritionist sa nu te astepti sa spuna ca pocnesti din degete si slabesti. Poate poti, daca te infometezi. Eu nu am vrut, pana la urma nu am de ce. Nu am un target, vreau doar sa slabesc sanatos. Am luat 18 kile in sarcina”, a declarat Gabriela Cristea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare