Vedete din Romania

# gabriela cristea fetita # gabriela cristea nunt # gabriela cristea nunta #gabriela cristea

Gabriela Cristea, nunta si botez in aceeasi zi. Cand au loc marile evenimente

Gabriela Cristea a devenit mamica pe 23 septembrie, iar de atunci este in al noualea cer. Pentru ca vrea pentru micuta ei un botez de poveste, Gabriela si Tavi Clonda au decis sa amane putin evenimentul pentru a pune la punct toate detaliile.

Mai mult, in aceeasi zi in care isi vor crestina fetita, Tavi si Gabriela vor face si cununia religioasa. Isi doresc o petrecere cu fast, cu multi invitati, dar si cu foarte multa distractie.

“O să fie un singur eveniment, nu două cum se aude. Botezul fetiței și nunta lor o să fie la anul, cel mai probabil în primavară. Nu văd o problemă, până și Mădălin Ionescu  își creștinează fetița tot așa târziu. O să fie o petrecere mare, cu mulți invitați, vă dați seama, dacă la cununia civilă au fost 160 de persoane, aici o să fie mai mulți. O să fie un dublu eveniment în familie, foarte frumos și mult așteptat de noi. Mă bucur că se descurcă bine ca părinți, își impart sarcinile, totul vine de la sine. Fetița e cuminte, nu le face probleme. Este o minune pentru toți și o bucurie imensă, care nu se poate descrie în cuvinte. Știu că își mai doresc un copil, dar nu pot face în următorii doi ani, așa i-a zis doctorul Gabrielei, din cauza operației de cezariană, dar nu este o problemă. Ei se iubesc, vor aștepta perioada potrivită și îi vor face un frățior sau o surioară micuței Victoria”, a spus Paula Crăciunescu pentru Click!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare