Vedete din Romania

#tavi clonda #Gabriela Cristea insarcinata #gabriela cristea

Gabriela Cristea s-a facut imensa. Cum arata in costum de baie

Gabriela Cristea este insarcinata in 7 luni, insa n-a prea avut grija deloc de silueta ei. Vedeta s-a ingrasat enorm in aceste luni de sarcina.

Silueta de manechin de altadata a ajuns doar un vis, caci prezentatoarea TV ia proportii din ce in ce mai mari. Recent, a fost surprisa la mare, in costum de baie, alaturi de sotul sau Tavi Clonda.

Realizatoarea TV este foarte suparata in ultima vreme, deoarece guvernul a decis plafonarea indemnizatiilor la 1.800 de euro, ceea ce o dezavantajeaza total, ea avand un salariu de 8.000 de euro. Astfel, ea ar fi trebuit sa incaseze o indemnizatie de 6.800 de euro pentru ingrijirea copilului.

”Domnu’ Prim Ministru, vă place când Simona Halep îşi plăteşte contribuţiile la Stat? Aaaa, Simona Halep, eu şi alte femei care muncim din greu suntem bune doar să cotizăm!?! Să vă fie ruşine pentru afirmaşiile şi legile discriminatorii. Ar trebui să învăţaţi că atunci când cereţi (cu japca), trebuie să şi returnaţi, aşa cum facem cu toţii”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului