Vedete din Romania

#gabriela cristea #copil #sarcina

Gabriela Cristea si-a desfundat trompele uterine

Gabriela Cristea vrea sa ramana insarcinata. Prezentatoarea emisiunii " Nora pentru mama " de la Kanal D a suferit o interventie de desfundare a trompelor uterine.

Vedeta si sotul ei au incercat timp de mai multe luni sa conceapa un copil, dar eforturile lor nu au fost rasplatite. Dupa un control ginecologic , Gabi a aflat de medic ca are nevoie de o procedura care sa o ajute.

Cristea a mers chiar de ziua ei la o clinica unde a suferit interventia de desfundare a trompelor uterine. Dupa doua ore, bruneta a parasit centrul medical fericita.

"Ma simt bine acum. De ziua mea, am primit cea mai buna veste cu putinta: pot ramane insarcinata. Spre seara, voi iesi cu sotul meu in oras sa luam masa si sa sarbatorim evenimentul. Tot ce trebuie acum e sa ne ocupam amandoi de "procesul tehnologic" pentru a putea avea un copil", a declarat Gabriela pentru Libertatea.

Colegii brunetei au pregatit o aniversare deosebita. Prezentatoarea a fost surprinsa cand a primit un tort si flori chiar in timpul emisiunii. Gabriela a izbuncit in lacrimi in direct, impresionata de atentia colegilor ei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului