Vedete din Romania

Gala UNICEF a strans peste 250.000 de euro

Cea de-a doua Gala UNICEF, desfasurata sambata seara pe TVR 1 a strans, pe parcursul a patru ore de emisie in direct, peste 250.000 de Euro, informeaza intr-un comunicat, Televiunea Romana.

Toate donatiile facute in cursul serii de sambata vor fi utilizate pentru a oferi o sansa mai buna copiilor care se nasc in maternitatile din Romania, prin transformarea acestor spitale in Spital Prieten al Copilului.

“A fost o onoare pentru mine sa stau de vorba cu Ambasadorul International UNICEF Nana Mouskouri , cu presedintele Traian Basescu , cu personalitati care au facut donatii in nume personal si, de asemenea, sa fiu la carma Galei alaturi de un om de televiziune care a fost intotdeauna un model pentru mine, domnul Cristian Topescu”, a marturisit Andreea in exclusivitate pentru portalul Acasa.ro.

Invitata de onoare la eveniment a fost Nana Mouskouri, prezenta in studioul TVR in calitate de Ambasador International al Bunavointei pentru UNICEF. Artista a vorbit despre experienta ei de 15 ani alaturi de UNICEF si a subliniat importanta unui inceput bun in viata pentru toti copiii planetei.

Peste 100 de personalitati

Alte peste 100 de personalitati au fost prezente in studioul 1 al televiziunii sau au preluat telefoane, anuntand donatii din partea telespectatorilor.

“Vreau sa le multumesc pe aceasta cale zecilor de personalitati din toate domeniile care au daruit timpul lor sambata seara copiilor Romaniei, m-am bucurat sa avem alaturi de noi sportivi, artisti, vedete de la diferite televiziuni, jurnalisti de la majoritatea publicatiilor”, a declarat Andreea Marin Banica.

Burse pentru jurnalism

Prin contributia companiilor Ringier Romania si Edipresse Romania, pe 10 mai, in cadrul Galei UNICEF, au fost acordate sase burse studentilor la Jurnalism din centrele universitare Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Sibiu si Timisoara. Cele doua companii au fost de acord sa sprijine campania pentru incurajarea jurnalismului de calitate initiata de Andreea si Stefan Banica, prin intermediul fundatiei „Pretuieste viata”. Campania isi doreste sa sprijine jurnalismul profesat in sprijinul comunitatii, pentru a da un semnal viitoarei generatii de jurnalisti ca valorile autentice trebuie sa fie principala sa preocupare.

Inca se mai poate dona

Campania de strangere de fonduri lansata prin teledonul din 10 mai va dura pana in data de 10 iunie 2008. In aceasta perioada, se pot face donatii prin SMS, la numarul unic 848, pentru suma de 2 Euro in retelele Orange si Vodafone si 2 Euro + TVA in reteaua Cosmote, telefonic la numerele 0900900162 pentru o donatie de 2 Euro si 0900900160 pentru o donatie de 10 Euro, numere deschise in reteaua Romtelecom. Alte donatii pot fi facute prin transfer bancar in contul ,,UNICEF" deschis la BRD - Societe Generale . Numarul contului este: RO10 BRDE 450S V434 6556 4500.

Initiativa Spital Prieten al Copilului a fost lansata in 1991 de catre UNICEF intr-un efort de a transforma toate maternitatile in centre de sprijinire si promovare a alaptarii. Alaptarea aduce copiilor avantaje care nu pot fi reproduse de nici o alta modalitate de hranire.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare