Vedete din Romania

George Clooney a fost atacat in Sudan

Actorul american George Clooney a povestit ca a fost talharit de un grup de oameni inarmati pe cand se afla intr-o calatorie in Sudan , Africa, in calitate de mesager al pacii din partea ONU, si ca evenimentul a fost traumatizant, relateaza Click.

“Ma aflam in sudul Sudanului si ne apropiam de punctele de verificare. Erau niste pustani cu arme AK47 . Ne-au oprit masina si au luat tot ce au vrut”, a povestit actorul. Publicatia Zoo informeaza ca starul premiat cu un Oscar ar fi declarat ca in timpul unei calatorii in Africa a fost victima unui jaf ca in filme.

In ciuda faptului ca a fost amenintat cu arma, Clooney, calm ca de obicei, a incercat sa nu dea prea multa importanta incidentului: “Se intampla tot timpul in Sudan. In mod evident nu stiau cine suntem”, a spus dupa incident Clooney.

Intamplarea a avut loc in 2006, in timpul unei misiuni ONU. Actorul american s-a implicat constant in solutionarea unor crize politice si sociale internationale, printre care se numara si cea din Darfur , Sudan

George Clooney joaca un rol important in campania internationala de mobilizare in beneficiul situatiei din Darfur, unde s-au inregistrat 200.000 de morti in ultimii cinci ani si de unde au fugit 2,2 milioane de persoane.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare