Vedete din Romania

#george mihaita #divort #custodie

George Mihaita nu isi poate vedea copiii

George Mihaita lupta la tribunal pentru drepturile de vizitare a copiilor, in cadrul partajului. Batalia pentru drepturile de vizitare a copiilor s-a prelungit, deoarece actorul nu s-a prezentat la tribunal. 

Programul de vizita al tatalui a fost respins ieri de tribunal. George Mihaita va mai avea de asteptat pana sa-si vada copiii pentru ca nu a fost prezent la audiere.

Avocata directorului Teatrului de Comedie sustine ca Mihaita nu a primit citatia pentru interogatoriul necesar. "Este posibil, avand in vedere starea conflictuala dintre soti, sa-i fi fost ascunsa citatia", a declarat avocata lui Mihaita pentru CanCan. Ea a sustinut in fata judecatorului ca citatia a fost furata, pentru ca actorul sa rateze termenul de judecata.

Judecatorul nu a acceptat cererea semnata de Mihaita pentru aprobarea unui program de vizita a celor doi minori si a hotarat judecarea acesteia intr-un proces separat.

A fost stabilit un nou termen in dosar, pentru ca, in afara de prezenta actorului, curtea are nevoie de adeverintele de venit ale ambilor soti. Acestea nu au fost depuse de nici una dintre parti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului