Vedete din Romania

#gigi becali #cazinou #bani pierduti #lichiditati #patronul stelei

Gigi Becali a "spart" 500.000 de euro la ruleta

In aproape o ora, Gigi Becali s-a "curatat" la ruleta de peste jumatate de milion de euro, sfidand criza economica si infirmand astfel zvonul cum ca ar avea probleme cu lichiditatile.

Dupa o perioada in care a evitat sa mai iasa prin cazinouri , Gigi Becali s-a dezlantuit la inceputul acestei saptamani. El a jucat si a pierdut la cazino peste 500.000 de euro. Cand a vazut ca ramane fara bani , el a devenit nervos, a imprastiat peste tot fisele si a incercat sa darame masa, informeaza cotidianul Cancan.

"Mizam 60.000 de euro, doar pe o bila. De exemplu, puneam pe 35 si venea 36. Asta era, nu-mi pasa!", a povestit latifundiarul din Pipera, joi seara la emisiunea lui Dan Capatos, "Un Show Pacatos". Jurnalistii de la Cancan au mers pe firul declaratiei data de machedon si au descoperit amanunte incredibile despre seara incendiara traita de Becali la cazinoul " Casa Vernescu ". Inainte de a intra in direct la "Un Show Pacatos", Gigi Becali a povestit la emisiunea "Nasul" prin ce a trecut, la inceputul acestei saptamani.

"Alaltaieri am fost la cazinou si am pierdut o suma foarte mare de bani. La patru dimineata, mi-am dat seama ca uitasem sa dau de mancare la oi. Am lasat ruleta balta si am plecat acasa. Am intrat si le-am dat de mancare, asa, imbracat in costum. Am stat pana la sase dimineata si apoi m-am dus acasa. Nevasta-mea m-a intrebat de ce miros a oi si i-am povestit. I-am zis ca nu imi pasa nici de bani, nici de hainele alea, da-le naibii!", a explicat Becali.

Ce s-a intamplat de fapt? Martea trecuta, Gigi a decis sa faca o vizita la cazinou. A mers la "Casa Vernescu", una dintre locatiile de lux, frecventata de impatimitii jocurilor de noroc cu multi bani din Romania. Patronul Stelei s-a asezat la ruleta, la o masa destul de aglomerata pentru un inceput de saptamana. Simtindu-se in vana, machedonul a jucat tare de la inceput. A mizat circa 50.000-60.000 de euro la fiecare mana, pe diverse numere, sau chiar pe un singur numar, dar norocul l-a parasit complet de aceasta data.

In mai putin de doua ore, patronul Stelei a pierdut tot. Surse apropiate latifundiarului din Pipera sustin ca Gigi l-a sunat pe varul Giovani, care a venit cu o geanta in care se afla o "injectie" de cel putin o suta de mii de euro. La scurt timp, "razboinicul luminii" i-a pierdut si pe acestia. S-a inrosit brusc la fata, s-a enervat si a inceput sa faca show. A aruncat fisele peste tot si a incercat chiar sa miste masa, dar fara succes.

"Nebunia" lui Becali a fost o adevarata mana cereasca pentru ceilalti participanti. Acestia au inceput sa "ciupeasca" discret din jetoanele de 500 si 1.000 de euro de pe jos, spre disperarea dealer-ului, depasit de situ

atie. Apoi, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, Gigi, insotit de cativa apropiati, a parasit calm cazinoul. "Am pierdut la cazinou, dar m-am relaxat la oi" Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a marturisit joi seara, la emisiunea Nasul (B1TV), ca dupa ce a aruncat pe geam o suma imensa la jocurile de noroc s-a relaxat in mijlocul oilor, la vila sa din Pipera. "Am fost acum cateva seri la cazinou si am pierdut o suma cu multe zerouri. Se facuse 4 dimineata si eu eram in costum! M-am dus direct la oi si, de drag, de placere, pentru ca le iubesc, am intrat in grajd si le-am dat de mancare. Am stat doua ore cu ele in grajd, m-am relaxat! Asta a viata adevarata, simti ca traiesti", a mai declarat Becali, citat si de cotidianul Libertatea.

"Ajut la nasterea mieilor" Latifundiarul a marturisit ca placerea cea mai mare este sa asiste la nasterea mieilor. "Ajut la nasterea mieilor. Imi place foarte mult sa stau alaturi de ele. Un miel costa 5 euro, iar eu pierd mii de euro pe zi, dar toate astea nu se compara sa stai acolo si sa asisti cand se naste un miel. Visez sa cumpar 10.000 de oi si sa nu vreau nici un ban. Sa aiba cineva grija de ele si eu doar sa le vad cum mananca iarba. Vreau sa cumpar si 10 oi din Australia, din alea cu lana multa", a mai spus Gigi Becali, citat de Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare