Vedete din Romania

Gigi Becali este fan Cristina Rus

Gigi Becali a depasit dezamagirea produsa de Adi de la Valcea, dupa ce acesta a indraznit sa cante pentru rivalii din "Stefan cel Mare", si a decis sa-l inlocuiasca din postura de favorit, relateaza Cancan. Cea pentru care patronul Stelei a renuntat definitiv la manelist este nimeni alta decat Cristina Rus. Mai veche cunostinta a latifundiarului, blonda a reusit sa-i intre foarte tare la suflet lui Becali, care a angajat-o pentru petrecerea de Revelion si are intentia sa-i propuna si alte colaborari in viitorul apropiat. Curios sau nu, simpatia se dovedeste a fi una reciproca, Cristina marturisindu ca patronul echipei din Ghencea i-a facut o impresie placuta. "Este cel mai natural om pe care l-am cunoscut vreodata. Iti zice tot ce gandeste, dar nu are aere de stapan. E foarte relaxat si e pasionat de muzica", a declarat vedeta, care in noaptea dintre ani a trebuit sa cante de patru ori piesa favorita a lui Gigi Becali, " Inima mea bate".

Canta, danseaza si face atmosfera

"M-a bisat si la piesa "Viata mea", dar asta mai mult pentru ca ii placea fiicei lui, dar preferata lui era "Inima mea bate". Canta, danseaza cu tine, face atmosfera la petrecere", a spus Cristina, care s-a mai aflat cu Becali pe scena si in urma cu patru ani, pe cand facea parte din trupa Blondy . Invitate sa cante la un spectacol electoral pentru patronul Stelei, Cristina si Andreea au fost acompaniate, la propriu, de Gigi Becali, care a urcat si el pe scena si a inceput sa cante. "A cantat cu noi zece piese si a batut si la tobe. A dansat cu noi cat a tinut reprezentatia", si-a amintit vedeta. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare