Vedete din Romania

#Gina Pistol Smiley #Smiley relatie #gina pistol #smiley

Gina Pistol, planuri pentru nunta cu Smiley

Dupa “nunta” cu chef Catalin Scarlatescu, Gina Pistol a marturisit ca iubeste alt barbat! Zvonurile din ultima vreme il dau pe Smiley castigatorul inimii blondei de Chefi la cutite! Relatia este motiv de implinire pentru Gina Pistol, care marturiseste ca “am devenit omul care imi doream sa fiu, sunt femeia perfecta din punctul meu de vedere. femeia perfecta din punctul meu de vedere”.

”Mai oameni buni, sunt un om cu frica de Dumnezeu, drept urmare, nu am cum sa am o relatie cu fratele meu,mai mare, Scarlatescu...pentru ca e "my brother from another mother" asadar, radem, glumim, facem farse...insa fiecare dintre noi are viata lui si iubeste... in alta directie! Pana atunci ...PEACE AND LOVE....” a scris Gina Pistol pe Facebook.

Gina Pistol pare ca are planuri mari si stie exact cum va fi nunta sa. „Cred ca imi doresc o petrecere cu prieteni foarte apropiaţi, undeva pe pajiste. imbracata foarte relaxat, cu o rochie lunga”, a spus vedeta pentru Antena Stars.

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a mai facut si alte marturisiri despre propria persoana. „Asta nu inseamna ca nu am momente cand sunt trista. Am si momente cand plang si de fericire si de suparare. Ce pot sa spun despre mine este ca am devenit omul care imi doream sa fiu, sunt femeia perfecta din punctul meu de vedere. Sunt bine. Sunt foarte bine”, a declarat Gina Pistol la „Rai da’ Buni”.

Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare