Vedete din Romania

#nunti #striptease #haiducii #etno #alte-genuri

Haiducii, solicitati pentru numere de striptease

Trupa Haiducii a primit cateva propuneri mai “neortodoxe” din partea unor reprezentante ale sexului frumos, mai exact doua propuneri de striptease . Una dintre ele era valabila pentru o petrecere de 8 Martie, iar cealalata a fost din partea unei domnisoare de onoare care vroia sa-i ofere o surpriza prietenei sale la petrecerea “burlacitelor”.

Obisnuiti deja din anii trecuti cu astfel de oferte in apropiere de 8 Martie, Cristi, Marian si Catalin nu au mai fost luati prin surprindere si au refuzat politicos propunerile, generoase de altfel, din punct de vedere financiar. Cristi a fost singurul care a avut o urma de regret.

“Observ ca se transforma in traditie aceste cereri, mai ales in luna martie, cand majoritatea petrecerilor private sunt destinate publicului feminin”– a declarat managerul trupei, Radu Baron . “Din fericire, spre deosebire de alte trupe din Romania, cele pe care le manageriez eu, canta live si nu au nevoie de astfel de “artificii” pentru a avea concerte , astfel ca nu este cazul sa faca vreun compromis de gen. Pentru publicul doritor de striptease, avem oricum in oferta noastra stripper-i profesionisti” – a precizat Baron.

Ofertele pentru Haiducii nu se opresc aici. In urma concertelor sustinute la Targurile de nunti din luna ianuarie, trupa a fost luata cu asalt de viitorii miri. Rezultatul? Managerul lor a semnat nu mai putin de 8 contracte pentru nunti in 2009, dar si un contract pentru o nunta in 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare