Vedete din Romania

# alice dumitrescu #Horia Brenciu sotie #horia brenciu

Horia Brenciu, foc si para dupa ce fanii i-au scris ca sotia sa este batrana!

Horia Brenciu s-a laudat recent cu sotia sa, Alice Dumitrescu, pe care a numit-o „diva lui”, pe Instagram! Un comentariu a reusit sa-i strice buna dispozitie artistului.

O „admiratoare” a facut o remarca nu tocmai potrivita despre partenera lui de viata.

„Batrana pentru tine Horia...Pacat ca nu ti-ai gasit o fata tanara si frumoasa” a fost comentariul care l-a facut imediat pe Horia sa reactioneze.

„Pacat de mesajul asta, ca poza ta de profil parea atractiva” a fost replica artistului. Cei doi au continuat schimbul de replici, artistul fiind extrem de elegant in exprimare. 

„Despre ce consecinte vorbesti?! Ce e chestia asta ieftina cu persoana publica?! Ai scris. Ti-am raspuns. Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fata de randurile puerile pe care le-ai scris. E adevarat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai inceput cu stangul, judecand, ceea ce nu se intampla nici daca as fi fost cel mai necunoscut de pe planeta. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insisti cu randurile-ti indoielnice si la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecinte?! Ai niste raspunsuri la afirmatiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecintele judecatilor tale. si nici nu esti persoana publica! Ce chestie!”, a mai scris artistul. 

Horia Brenciu (45 de ani) si Alice Dumitrescu (50 de ani) s-au casatorit in urma cu patru ani, dar se cunosc din 1995. Cei doi sunt parintii unei fetite, Mina, care a venit pe lume la data de 1 noiembrie 2012, si au adoptat in 2016 un baietel, Toma (3 ani). Alice mai are, insa, doua fete, Andreea (25 de ani), dintr-o casatorie anterioara, cu un fost coleg de facultate, si Maria (16 ani), nascuta in urma unei scurte povesti de dragoste cu un coleg de breasla.

 

 

Diva mea... :-) @alicedumitrescu

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu) on

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare