Vedete din Romania

Ii tradeaza alunitele!

Se spune despre alunite ca nu apar intamplator pe corp! Locul in care sunt plasate acestea, forma si marimea lor sunt indicii de caracter, dar si semne ale destinului persoanei respective. Exista chiar o stiinta care se ocupa de studiul lor si care se numeste “morfoscopie”.

Semnificatia alunitelor difera de la fete la baieti. In general, la fete, alunitele de bun augur sunt plasate pe stanga, iar la baieti pe partea dreapta a corpului. Specialistul in fizionomii Mihai Bratu a analizat pentru Click! semnificatia alunitelor cu care sunt “dotate” de la natura vedetele noastre.

Lili Sandu, nehotarata in dragoste

Alunita de pe spate arata ca Lili este o persoana puternica, cel putin asa apare in ochii anturajului. Isi tine in frau de multe ori pornirile nervoase sau exaltarile de orice natura. De multe ori, pozeaza intr-o persoana fericita, cand, in realitate, ea trece prin multe momente de melancolie, caci sufera din cauza nehotararii in dragoste. Va avea numai de castigat daca se apropie de o persoana sentimentala, cu mai putine fite!

Adrian Mutu, un sentimental prin excelenta

Fotbalistul Fiorentinei are o alunita pozitionata langa nas si alta in partea stanga a fruntii. Asta denota ca este un sentimental prin excelenta, chiar daca acest lucru nu este asa

de vizibil. El isi doreste stabilitate in viata, in ciuda faptului ca, inainte de a o cunoaste pe Consuelo, nu a dovedit acest lucru. Acum ca are o sotie si un camin fericit, este foarte multumit de sine si se canalizeaza pe latura profesionala a existentei sale, in mare parte. Atentie, insa, la excesele de nervozitate!

Elena Baguci are o senzualitate aparte

Manechinul de talie internationala face furori pe podiumuri si datorita alunitei pe care o are deasupra buzei superioare. Elena e marcata de dragostea pentru estetica, da dovada de o senzualitate aparte, care de foarte multe ori o face foarte provocatoare pentru toti cei din jurul sau. Poate ca nu pare, dar este o persoana cu capul pe umeri. Ambitia si consecventa sunt punctele ei forte!

Oana Roman il poate tempera pe Cornel Pasat

Fostul partener al Oanei Roman are o alunita pe gat care denota clar ca are o personalitate artistica, mult sarm, senzualitate, dar si dorinta de a trai la maximum placerile vietii. Pasat este un tip mereu deschis la tot ce este nou, atractiv. Oana Roman va sti sa il mai tempereze, dar va trebui sa tina seama de personalitatea sa puternica. Este un barbat in adevaratul sens al cuvantului, un idol al femeilor, dar si sensibil, romantic de multe ori.

Catalin Maruta are sanse sa castige la Bursa

Iubitul Andrei are o alunita pe obrazul stang, ceea ce semnifica faptul ca are personalitate, dar si o relationare buna cu partenerul de viata, si, peste toate, are si foarte mult noroc in afaceri sau activitati speculative.

Ar avea sanse mari sa castige la Bursa! Prezentatorul de la PRO TV este un personaj carismatic si se afla in ascensiune pe scara ierarhiei sociale. Temperamentul flegmatic il face sa isi ironizeze colegii si concurentii. Andra este cea care ii poate da echilibru!

Cristina Spatar vrea publicitate cu orice pret

Regina R&B are o alunita foarte sexy, pozitionata pe obrazul stang, ceea ce spune despre ea ca este foarte ambitioasa. Ea isi doreste sa iasa in evidenta cu orice pret, fiind genul de persoana care sufera daca nu apare frecvent in mass-media. Va avea unele probleme sentimentale, dar isi va gasi linistea interioara alaturi de un partener mai tanar, pentru ca ea este o dominatoare, prin firea ei.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare