Vedete din Romania

#Ileana Ciuculete copii #vedete intern #ileana ciuculete #showbiz

Ileana Ciuculete, “o mama indurerata”. Acuzatiile aduse de fiii sai

Mugurel si Cristi Sfetcu, fiii Ilenei Ciuculete din mariajul de 12 ani cu fostul soţ, Valeriu Sfetcu, au venit de urgenţa la Bucureşti pentru a-şi lua ramas bun de la artista, pe care au acuzat-o in urma cu mai multi ani ca i-a abandonat.

”Atunci cand minti nu este bine. Eu sunt o mama indurerata. Baietii mei scumpi si dragi au facut niste afirmatii neadevarate. Au o varsta la care ar trebui sa se insoare. Mi-as fi dorit sa se insoare, sa am si eu nepoti. Le-am tot spus sa se insoare. Sunt convinsa, ca mama, ca din sufletul meu au iesit, tot ce au ei le au din mainile mele. Voi dovedi ca tot ce au, au de la mine, cu acte in regula. Copiii mei au fost manipulati de cineva, pentru ca ei au fost crescuti de la cinci zile de parintii mei. Eu am muncit ca toata familia mea sa aiba ce sa manance, ce sa imbrace. Cat au stat la scoala de langa casa mea, veneau la mine si mancau. I-am purtat cu mine in concerte, pe unul l-au luat in Serbia, pe celalalt in Bulgaria. Am o meserie, am fost plecata dupa bani. Mama mea,fratele, bunicii nu sunt straini, de ce au spus ca au trait prin straini? scoala de la Kisselef era cu seminternat. Mi aiguram ca au ce sa manance. Faceau si meditatii cu doamna de la etaj, din blocul meu. Cornel l-a crescut pe Cristi. Daca eu il certam pe Corel, Cristi incepea sa planga”, povestea artista in 2015, conform libertatea.ro.

“Clasele I-IV le-am facut la o scoala general, aici, în Craiova, la strabunici, dupa care clasele V-VIII la Bucuresti. Mama s-a mutat acolo, ne-am mutat si noi acolo. Am stat numai prin vecini. Ea era plecata mereu. Noi eram tot singuri. Am stat pe la internat si pe la altii. Nu as dori nimanui  sa pateasca asa ceva. Era greu la internat. Numai copii din familii dezorganizate. Era legea junglei acolo, ne bateam toata ziua sa supravietuim. Mi-amintesc ca l-am sunat pe faratele ei sa vina sa ne ia. Internatul era aproape de casa pe care o avea ea în Bucuresti. Nu a venit o data sa ne viziteze. În clasa a noua s-a casatorit cu al doilea sot. La început a fost ok, dar dupa a început el sa se impuna. Ea a început sa îi cumpere lui ce voia el. Se purta urat cu mine pentru ca seman cu tatal meu. Am avut o copilarie foarte grea din cauza ei. Chiar daca esti major nu înseamna ca nu mai ai nevoie de ajutor în viata. M-au ajutat alti straini. La noi parca au fugit parintii de noi. Eu şi fratele meu parca le-am stat ca o suliţa în coasta ei şi soţului. Nici nu a fost la nunta mea, i-am dus invitaţia, dar nu a venit. Ne-am luat viaţa în piept de la 18 ani. Ea s-a schimbat foarte mult de cand s-a casatorit cu al doilea soţ. A trebuit sa stam pe la rude, pe la prieteni. Mama spunea la televizor ca am douazeci şi ceva de ani. Ma durea sa vad ca nu ştie ce varsta am", a declarat Mugurel Sfetcu, la emisiunea ”Happy Hour”.

 

Sursa foto: .antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare