Vedete din Romania

Ileana Lazariuc a nascut mai devreme


Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac si-au luat prin surprindere apropiatii si familia dupa ce au devenit parintii unui baietel de 3, 5 kilograme , inainte de termenul prevazut de medici. Cei doi nu s-au putut bucura de compania prientenilor si a familiei pentru ca fericitul eveniment a venit mai devreme cu o saptamana. Ion Tiriac a fost insa primul care a primit vestea cea mare. Aflat in Romania, miliardarul a dat de , sarbatorind asa cum se cuvine. El si-a anulat intalnirile de afaceri pentru a decola spre Paris si a-si tine in brate primul sau nepotel, povesteste Ziarul.

Mesaje de felcitari

Atat seniorul, cat si fiul acestuia au primit o multime de mesaje de felicitare, printre care si de la Nadia Comaneci si de la sotul acesteia, Bart Conner, posibili nasi de botez ai micutului, care se va chema Alexandru, la fel ca tatal sau, numele fiind ales dintr-o lista destul de mare. Pentru moment proaspatii parinti, Ileana si Ion, pastreaza misterul in privinta viitorilor nasi ai baietelului. S-au vehiculat mai multe variante, printre care Lili Sandu si Bogdan Stelea , sau Amalia si Ilie Nastase.

Baietel de nota 10

Vineri dimineata, Ileana Lazariuc a nascut un baietel intr-unul dintre cele mai bine dotate spitale din Paris, Saint Antoine, in locul caruia se afla, in trecut, o manastire . Vedeta a fost sfatuita de medici sa nasca prin cezariana, iar primul ei copil si al iubitului ei, Ion Ion Tiriac, a venit pe lume fara probleme, primind nota 10 pe , povesteste Gardinaul.

Anastasia este extrem de bucuroasa

Sunt foarte bucuroasa ca li s-a indeplinit dorinta de a avea un copil, ei chiar isi doreau asta foarte mult. Sunt fericiti impreuna, pana la urma s-a terminat ca-n povesti pentru ei!, a declarat Anastasia Lazariuc . Cantareata se afla inca in Romania, pentru ca isi programase plecarea la Paris in jurul datei de 15 martie, atunci cand Ileana trebuia sa nasca. Eu nu eram pregatita sa plec acum. Doctorii au considerat insa ca este mai prudent sa opereze cezariana mai devreme cu o saptamana. Mi-am rezervat biletul in jurul datei de 15, asa ca voi pleca la Paris saptamana viitoare, cand Ileana si bebelusul vor fi deja acasa a mai adaugat artista. Foto:Cancan Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului