Vedete din Romania

Ileana Lazariuc se intoarce in Romania

Viitoarea sotie a lui Tiriac jr . revine in tara, cu ocazia premierei filmului “ Supravietuitorul ”, al lui Sergiu Nicolaescu , in care a jucat rolul Zaradei, filmand nud. Ea va ramane in Bucuresti cateva zile, dupa ce noua luni a locuit la Paris, si, probabil, va sta la mama ei.

Ileana Lazariuc spune ca s-a mutat in capitala Frantei pentru ca acolo se poate bucura de liniste, ferita de ochii curiosilor, dornici sa afle picanterii despre viata sa personala. Dar iata ca premiera filmului “Supravietuitorul” a determinat-o pe viitoarea sotie a lui Tiriac jr. sa revina in Romania, pentru o perioada de cateva zile.

Ea va fi prezenta pe covorul rosu, vineri seara, la Cinema Pro, insotita si de carismaticul actor Petr Falc , colegul sau de pe platourile de filmare. Desi a mai avut cateva roluri, atat in lungmetraje, cat si in seriale de televiziune , Zarada, din “Supravietuitorul”, este cel mai important proiect cinematografic al viitoarei nurori a lui Tiriac. Potrivit unor zvonuri, atat timp cat va sta la Bucuresti, Ileana va locui impreuna cu mama sa, in apartamentul acesteia.
Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului