Vedete din Romania

#ilie nastase dosar penal #ilie nastase arestat #ilie nastase

Ilie Nastase, arestat de doua ori intr-o zi: "M-au scos cu forta din masina, m-au aruncat la pamant"

Ilie Nastase a fost retinut de politie in noapte de joi spre vineri. Fostul tenismen s-a urcat baut la volan si a fost prins de politie in urma unui control de rutina. Acesta a facut un scandal mostru, iar politistii s-au vazut nevoiti sa-l duca la sectie.

Ilie Nastase a fost oprit la un control de rutina, moment in care a avut o iesire nervoasa la adresa politistilor de la Rutiera. Fostul tenismen se afla in masina cu doua tinere. Acesta a refuzat sa se legitimeze si sa sufle in etilotest. Mai mult i-ar fi injurat si scuipat pe politisti.

Dupa ce a fost eliberat, Nastase a recunoscut ca a consumat alcool, insa neaga ca ar fi fost agresiv.

La scurt timp dupa acest incident, Ilie Nastase a fost prins conducand un scuter, desi ramasese fara permis. Acesta a intrat pe contrasens, iar Digi 24 scrie ca ar fi trecut pe culoarea rosie a semaforului. Politistii l-au oprit, astfel ca fostul tenismen s-a ales astazi cu doua dosare penale.

"Am venit acum de la politie, de fapt militie, direct la Complexul Stejari sa fac putin sport, dupa ce mi-au pus catusele si am facut bataturi la maini. Dar nu asta e problema. Am fost la o masa la restaurant, cu un prieten, am consumat mai multa mancare si mai putina bautura, mai precis 3 beri. Cand am iesit de acolo, erau la mai putin de doi metri erau trei masini de militie. M-au intrebat cat ati baut. Cand spus ca am baut 3 beri, au spus: 'Hai domne, ati baut mai mult, am vazut cat ati stat acolo, am vazut noi'. In momentul cand mi-a spus ca nu ma crede m-am enervat. M-au scos cu forta din masina, m-au aruncat cu fata la pamant, de parca eram cel mai mare terorist al Romaniei si nu eram fost general si fost parlamentar", a declarat Ilie Nastase pentru Realitatea TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare